tirsdag 9. juni 2009

Tidenes Titanskamp?


6-0. 6 forskjellige målscorere. 80 - 20 i ballinnehav. Full kontroll mot det (nest) beste laget i divisjonen. Hva skal vi si, tidenes Titanskamp?

Nico - Petters, Carra Ull, Eikeseth, Hansi Alves - Berg, Knut Pirlo, Stu, Benja - Remy, Daniel

Titans fortsatte det gode spillet mot Korsvoll ved å ha ballen i laget, vi lot alle kjenne på kula og vi scoret stort sett på de sjansene vi fikk. Når spissene var slitne, holdt vi ballen i laget - glimrende disponeringer. Benjamin åpnet festen og satt inn sin første goal for sesongen - og for en kamp å gjøre det i! Årets tilskueroppmøte, fult på høyde med FC Lyn Oslo, fikk en morsom start på kampen, og det skulle bli enda bedre. Fem minutter senere satte Daniel inn sitt femte for sesongen før undertegnede scoret 3-0 på en lignende scoring som mot Sagene. Dermed var Il Capitano relativt sliten, orket ikke løpe over for å ta en corner - den tok Benji Silva seg godt av og serverte ballen rett på pannebrasken til Ulrik som dunket inn 4-0, og også han sitt første for sesongen! Hva var det vi var vitne til? Ledet vi 4-0 over det fryktede Korsvoll 3? Tydeligvis ;)

Don Pandev

Målet for andreomgang var klart - vi skulle ikke slippe inn mål, og Stu kommenterte "6-0 er et bra resultat". Omgangen startet som den første sluttet, vi kontrollerte og da Bosse kom inn for en halvskadet Remy, var den Don Pandev som stjal showet. Den hjemvendte Lazio-stjernen fikk ballen i beina på 20 meter, lobbet elegant som bare Pandev kan over keeper, og tok med seg HELE laget bort til det ene cornerflagget for å feire. Tyge, som hadde en ekstremt god trening torsdagen før, slapp til på venstrekanten 20 minutter før slutt - også han tok vare på sjansen. Han drillet en stakkars Korsvoll-back, la inn et perfekt til Berg som putta på hel volley - en kjempescoring og dagens sjette i nota var et faktum. Titans avsluttet kampen med blant annet Benjamin, Stu og Knut på benken og alle fikk sine velfortjente minutter på banen.

Nullstille

Kurt kom inn og gjorde en fin innsats på midten, Stende var solid på backen - og de som ikke har blitt nevnt: Dette var TIDENES Titans-match. Det er vanskelig å finne superlativer når alt går såpass på skinner.

Vår største utfordring nå, er å nullstille til neste kamp, ikke undervurdere noen - og fortsette med det som er hele grunnmuren i laget - godt, defensivt spill. Klarer vi å opprettholde dette kan dette bli virkelig bra, men husk at vi ikke er halvveis engang - vi må holde fokus.

Neste kamp er like viktig, og mot et kanskje bedre lag enn det vi møtte i dag. Snarøya 2 ga oss to tette matcher i fjor og de slo Korsvoll i forrige match. Ingen undervurdering, godt oppmøte på trening (jeg kan desverre ikke) og fult fokus mot neste mandag er det som trengs.

Til alle - GRATULERER med vår hittill ALLER BESTE kamp som KFUM Titans.



Ciao bella gnocca

Il Capitano

1 kommentar:

pandev sa...

stemmer det at bosse har scoret 3 mål?