lørdag 5. mars 2011

Fortjent 4-2 seier til Titans.

Vi manglet noen sentrale spillere til naboduellen mot Simensbråten i dag, men de som kom inn på laget gjorde sakene veldig bra. Debutanten Vebjørn spilte hele kampen på topp og gjorde en solid match med 2 mål og 1 assist. Han ble også kåret til BB av den lokale juryen. Kim som ble hentet inn fra rekruttlaget i siste liten gjorde også sakene veldig i midtforsvaret da Tyge ikke besto den medisinske testen under oppvarmingen.

Kampen startet med et Simensbråten la seg høyt i banen og prøvde å ta initiativ. Etter et par farlige halvsjanser for bortelaget fikk vi vår første sjanse. Vebjørn spilte vegg med "stu"som chippet ballen bak stopperen til Simensbråten. Alene med keeper var Vebjørn sikker, og det sto 1-0 til Kåffa. Resten av omgangen var jevnspilt og begge lag hadde muliogheter til å score. Den største sjansen fikk nok Simensbråten da de fikk ballen i mål på et innlegg fra hjørnet av 16-meteren. Heldigvis var dommeren våken og blåste korrekt for offside.

Pause: 1-0 til Titans.

2. omgang startet enda friskere enn den første, og allerede etter 1 min. fikk Stu gå overraskende lenge uten press. Han skyter ballen kontant nede i lengste hjørnet. Etter dette går det en lang periode med mye spill på midten. Tøffe dueller og mye krangling med dommeren gjør at tenningsnivået ligger mye høyere enn i en gjennomsnittlig treningskamp. Etter hvert får Simensbråten en overgang på vår venstreside etter en corner. De kommer seg helt ned til dødlinja ved enden av 5-meteren og får slått inn foran mål på 2 meter. Kim følger spissen hele veien, men er uheldig i duellen og sender ballen forbi egen keeper. Vi øker ledelsen bare 5-10 minutter senere når Vebjørn vinner en hodeduell i feltet. Simensbråtens keeper skal bare plukke den enkelt, men klarer på mirakuløst vis å miste ballen rett i beina på Daniel, som enkelt setter inn 3-1.

10 minutter før slutt dreper Vebjørn kampen med sin andre for dagen. Vi leder 4-1 fram til det gjenstår 2 min. av kampen når Kim og Loraas begge blir passive og Sperre Vangsnes for Bråtan kan omtrent bare løpe ballen i mål.

Slutt: 4-2 til Titans!

Bra kamp av alle i dag. Vebjørn var nok BB i dag. Var god til å bevege seg, ofte spillbar og viste godt samspill med de han hadde rundt seg. Ellers kan vi spesielt trekke fram Joachim som gjorde en nærmest feilfri match i midtforsvaret i dag. Var ikke involvert i baklengsmålene, vant nesten alle dueller, og hadde flere viktige involveringer i løpet av kampen. Som mot Rustad gjorde Stoffy også i dag en veldig solid match på sin dype midtbanerolle. A-laget neste kanskje?

Takk for matchen gutta. Neste og siste treningskamp før sesongstart er søndag 17. april mot Mercantile. Ellers er det som vanlig treninger på mandager...