tirsdag 21. juni 2011

Fra pinlig tap til festfotball og storseier

For snart to uker siden møtte vi daværende tabelljumbo Hauketo på bortebane. Der gikk ingenting som det skulle, og vi reiste hjem med 1-2-tap. Begge baklengsmålene burde vært unngått, og vi brenner flere store sjanser selv. På plussiden er det vært å nevne at vi hever oss etter pause, og at Ulrik var tilbake etter et år i Kina. Fra uvant spissplass klarte lysluggen jaggu å score et mål og.

Så til forrige ukes match mot Toten-Kam. I en nydelig kveldssol på Ekeberg kunstress var det et revansjelystent Titans som stilte til dyst. Vi startet med følgende mannskap (4-4-2): Loraas - Petters, Hansi, Joachim, Tyge - Reymert, Stu, Håkon, Aleks - Stoffy, Ulrik. Innbyttere var Håvard, Knugge, Remy og Christer.

Vi tar føringa fra start av, og er det klart beste laget. Vi er skapende i etablert angrep mot et treigt og høytstående forsvar, og bakover slipper vi lite til.

Sjansene kommer på løpende bånd, men vi er enten for upresise i den siste pasninga, eller for ubesluttsomme når vi skal avslutte. Noen av de to kan derimot ikke Knut-Helge beskyldes for å ha vært da vi fikk frispark like før pause. Fra over 30 meter ladet han slegga, ballen gikk i mål via tverrligger, og vi til pause med 1-0-ledelse.

Etter hvilen fortsetter vi å dominere, og det tar ikke lang tid før vi dobler ledelsen. Stu slår en corner til Reymert på 20 meter, og i år lukter det mål av den gutten. Tross stort spillemessig overtak sliter vi med å sette den berømte spikeren i kista, og burde halvveis i omgangen ledet med fem-seks mål.

20 minutter før slutt kom derimot Aleks inn igjen etter et opphold på linja. Det byttet skulle vise seg å bli en stor suksess da han scoret to på kort tid. Mot slutten la Christer på til 5-0, som også ble sluttresultatet.

Loraas: Redder godt den ene gangen han blir satt på prøve i kampen. Dyktig til å komme tidlig ut fra strek og avverge potensielle sjanser.

Petters: Tar flere offensive løp, og flere ganger blir det farligheter ut av det. Men bør disponere kreftene litt bedre, så løpene kommer oftere etter pause og.

Hansi: Tapte sin forrige duell i en guttekamp i 95. Kan fortsatt glippe litt i markeringene.

Joachim: Stålkontroll defensivt, og tilbake for fullt etter avbrekket. Deltar offensivt, og noterer seg for assist.

Tyge: Kanskje vår mest stabile spiller i år. Duellsterk og blir ikke passert en mot en.

Reymert: Gode driblinger og pasninger. Kan bli litt borte til tider.

Stu: Touchen var tilbake etter et par kamper uten. Vinner mye på hodet.

Håkon: Godt overblikk og mestrer både korte og lengre pasninger. To målgivende.

Aleks: Scorer to mål etter gode løp inn i boksen, og det var ikke hans feil at han ikke fikk et par-tre målgivende i tillegg. Banens beste.

Stoffy: Smarte bevegelser, kommer ned i banen og søker ball. Starter løpene riktig. Manglet bare scoringa.

Ulrik: Mangler gjennombruddskraften vi trenger på topp, men kommer mer til sin rett når han spiller forsvar etter pause.

Remy: Spilte desidert årsbeste før han måtte ut med skade.

Knugge: Trygg og rolig med ball. Fantastisk frisparkscoring.

Håvard: Spiller lite pga betennelsen. Har god kontroll defensivt, og gjør ingen feil.

Christer: Starter riktig i bakrom opptil flere ganger. Scorer mål.