Titans-Mercantile 3-0
1-0: Daniel
2-0: Remy
3-0: Benja

Både været og Titans strålte på Arenaen denne søndag formiddag. Vi møtte et Mercantile-lag som har lagt bak seg en rekke sterke resultater de seneste treningskampene, men ikke overraskende la de seg ganske dypt mot et ballsikkert Titans. 1. omgangen var ikke preget av noe særlig sjanser til noen av lagene. Vi førte kampen og hadde mye ball stort sett hele omgangen, men slet litt med å omsette ballinnhav til store sjanser. Vi spiller oss fint inn til mostanders 16, men så blir det ofte litt trangt og ubesluttsomt når det skal avsluttes. (Daniel kommer inn for Bosse etter omkring en halvtime). Mercantile på sin side skapte ikke veldig store problemer for vår bakre 4'er. Vi teller kun 2-3 halvsjanser stort sett fra dødballer.

I pausen blir vi enige om å la ballen gå litt fortere på midten, og få opp litt tenning. Vi gjør også et par bytter. Alex kommer inn på høyre kant for Reymert, mens Nico tar plassen til Tyge.

2. omgangen starter som den første med mye ballinnhav fra vår side, men nå begynner også de store sjansene å komme. Vi kommer til avslutninger og får presset Mercantile tilbake på banen. Etter 10 minutter får vi uttelling når Daniel kommer seg fri i bakrom og setter inn 1-0 alene mot keeper. Vi fortsetter å la ballen gå hurtig, og ikke lenge etter dobler Remy ledelsen når han skjærer inn fra venstre kant. Nå virker motstanderen sliten og vi fortsetter å kjøre kampen. Alex får alle sjansers mor når han setter ballen over på åpent mål fra 3 meter. (Faktisk en ganske stor prestasjon å bomme der.)

Høydepunktet i kampen er vår 3. scoring. Benjamin gjør alt selv når han fører ball på tvers av hele banen fram til hjørnet av 16. Der vender han opp 180 grader og chipper ballen i bue over keeper. Magisk scoring!

Kampen ender 3-0 som kan sies å være et rettferdig resultat. Mercantile hadde kun én stor sjanse i kampen. Et skudd utenfor 16 som dupper i tverrligger, men Loraas føler han hadde kontroll.:-p

Spiller for spiller:
Loraas: Grei kamp - God kontroll på det lille som Mercantile skapte.
Petters: God kamp - Med både offensivt og defensivt. Flink til å holde bredden og løper vanvittig mye. Kommer til flere gode innlegg.
Håkon: God kamp - Stødig hele veien. Bryter flere viktige bakromspasninger. Må ut med krampe 5 min før slutt.
Hansi: Grei kamp - Feilfri bakover og sprer trygghet i forsvaret.
Tyge: Grei kamp - God defensivt. Litt anonym fremover på banen
Nico: Meget god kamp - Kommer inn i pausen og gjør en kjempejobb på venstreback. Flere viktige taklinger og tar mye initiativ framover på banen
Stoffy: God kamp - Blitt en vane med gode kamper fra Stoffy. Starter kampen med noen enkle feilpasninger, men spiller seg stort opp utover i kampen. Veldig viktig ballvinner på midten i dag. Har også et bra frispark som hadde fortjent å gå inn.
Stu: Grei kamp - Trygg med ball på midten. Kommer til noen gode avslutninger i løpet av kampen.
Benja: Meget god kamp - Bevegelig og tar mye ansvar i angrepsspillet. Løper mye og skaper uro i gjestenes forsvar. Har også en fantastisk scoring. Kan ved noen tilfeller bruke litt færre touch.
Reymert: Grei kamp - Bidrar mye offensivt. Flink til å variere mellom å ligge bredt og trekke inn i banen. Dette skaper mye plass for Petters i 1. omgangen.
Remy: Grei kamp - Flink til å holde bredden på kanten sin. Får brukt hurtigheten sin flere ganger, men blir litt anonym i perioder. God prestasjon på scoringen.
Alex: Grei kamp - Gjør et bra innhopp. Løper mye og viser gode takter på kanten. Er en enkel scoring unna en god kamp.
Bosse: Grei kamp - Jobber bra i 60 minutter og presser motstanderens keeper ved flere tilfeller. Flink til å bevege seg og kommer etter hvert også til en bra avslutning.
Daniel:God kamp - Bidrar med mye energi og jobber utrettelig. Kommer seg etter hvert fri og gir oss den forløsende scoringen.

Bra match gutter. Vi teller 10 dager til seriestart.:-)