torsdag 14. april 2011

Pre-match: Titans - Mercantile, søndag 17. april på Arenaen.

Søndag 17. april kl. 1600 er det klart for Titans' siste treningskamp før sesongen sparkes i gang. Storm.no kan melde om sol og 16 grader, så her er det bare å ta med venner og familie til Arenaen for det som kan bli en "rysare" av en fotballkamp.

Søndagens motstander Mercantile (trykk for hjemmeside) er en klubb med lange tradisjoner. 108 år for å være nøyaktig. De siste årene har de ligget godt plassert i de laveste divisjonene, men ser i år ut til å ha store ambisjoner om opprykk til 6. div. En knallsesong i fjor i 8. div, en stor stall og at de nettopp er tilbake fra treningsleir i Sarpsborg er tegn på at vi kommer til å møte et meget bra lag til å være én divisjon under oss.

For Titans sin del er det gledelig at vi ser ut til å være i god rute mot seriestart. Selv om det er påskeferie kan Titans melde om få fravær i stallen. "Knugge" har meldt forfall. Det samme har Joachim da han sliter med "runners knee". (Han forventes å være klar til seriestart.) Resten er fit-for-fight. Ellers er det en gledelig nyhet at "Bosse" sannsynligvis gjør comeback i Kåffa-drakta etter over 2 år på sidelinja. Han meldes å være i toppform, så dette lukter "fugl" over hele sletta. God stemning!

Vi møter som vanlig én time før kampstart.:-)

PS: A-laget spiller hjemme mot Rosenborg 2 på lørdag kl. 1400. Anbefales på det sterkeste!

Ingen kommentarer: