fredag 24. juni 2011

Sommerferie på andreplass

Siste seriekamp før sommeren var mot Rufus, som vi spilte 2-2 mot i serieåpninga. Troppen begynner å bli skadefri nå, og til denne kampen var vi 16 mann. Vi startet som følgende i 4-4-2: Loraas - Petters, Ulrik, Joachim, Tyge - Christer, Håkon, Stu, Aleks - Benjamin, Stoffy. Inbyttere: Reymert, Knugge, Håvard, Nico og Daniel.

I starten av første omgang sliter vi med å ta tak i kampen på midten, og blir litt for stillestående. Vi får ikke trillet kula slik vi ønsker, men kommer oss til et par sjanser i løpet av de første ti, begge etter gode initiativ av Christer på høyrekanten.

Cirka halvveis ut i omgangen setter vi Knut-Helge inn for Sturla, og spillet begynner å sette seg. Men selv om sjansene kommer melder vår gamle fiende ineffektiviteten melder seg, og det står fortsatt 0-0 til pause.

Men scoringer skulle det komme. Fem minutter etter pause kombinerer Knugge og Stu. Førstnevnte fullfører løpet innover i boksen, blir tredd gjennom av Benjamin og serverer ballen på tvers til Reymert, som satte sitt sjette mål i tomt bur.

Fem minutter senere kom utlikninga fra klar himmel. Rufus får corner, Loraas kommer ikke ut, og en umarkert spiller får heade i mål fra kort hold.

Vi svarer derimot fort. Rundt minuttet senere spiller Benjamin gjennom Daniel, etter bare to minutter på banen lobber ballen i nettet alene med keeper.

De gode angrepskombinasjonene vedvarer, men vi får ikke satt den berømte spikeren i kista. Ikke før minuttet før slutt, da Stu tar ned en svak klarering på 18 meter, drar seg forbi en mann og dunker ballen i hjørnet.

Dermed endte det med 3-1-seier, som betyr at vi, ettersom både Nordstrand og Fire Lys tapte, har klatret til andreplass i avdelinga. Stor ros til gutta som spiller nok en stor kamp. Offensivt har rytmen kommet, og løpene sitter, og bakover slipper vi knapt motstanderen til en eneste sjanse. Om vi opprettholder dette til høsten skal flere få problemer med oss.

Loraas - Blir aldri satt på de store prøvene, men burde kanskje vært ute på scoringa.

Petters - Har utallige brudd og offensive initiativ. Må bare stille finsiktet på innleggsfoten nå.

Ulrik - Tar ansvar i duellene i Hansis fravær. Trygg med ball, men må slutte å løfte pasninger ut mot back.

Jokke - Leder forsvaret med den største selvfølgelighet. Sammen med Ull står han fram når intensiteten på midten faller mot slutten.

Tyge - Spiller nok en god kamp. Ufortjent at ikke scoring/assist har kommet ennå

Christer - Strålende før pause, faller litt bort i andre.

Stu - Kom etterhvert i voldsomt spillehumør etter en svak åpning. Får scoringa mot slutten.

Håkon - Jobber hardt og slår få feilpasninger. Var langtfra dårlig, men vi har sett ham bedre.

Aleks - Plasserer seg godt og er ofte spillbar selv om ikke ballen kommer. Kan jobbe hardere defensivt.

Stoffy - Gode bevegelser og valg med ball dypt i banen. Foran mål ville det seg ikke

Benjamin - Som Stoffy også flink til å komme dypt og delta i spillet. Herjer til tider rundt med Rufus, og er involvert i to mål.

Knut-Helge: Strålende i kortpasningsspillet på midten. Slår langt mindre støttepasninger enn i starten av året.

Reymert: Får vist fram teknikken flere ganger, og scorer nok et mål.

Håvard: Spilte spiss. Vant i lufta og stusset flere ganger, og var centimetre unna nettkjenning.

Daniel: Scoret så fort han kom på banen. Skaper furore i motstanderforsvaret med stor fart.

Nico: Stor forbedring. Trygg bakover, og slår nå pasninger istedenfor å klarere.