mandag 23. mai 2011

Gunders tilbake - dermed tap

Etter to kampers fravær på sidelinja var Gundersen tilbake på trenerbenken. Det skulle vise seg å resultere i vårt andre tap for sesongen (etter to strake seire), og ryktene har allerede begynt å gå om trenerens avgang.

På en regngrå søndag stilte vi med redusert mannskap. Daniel, Benjamin, Håvard og Jokke var ute, og i tillegg stilte flere opp til tross for sykdom og småskader. En som derimot ikke stilte var dommeren, men vi var heldige og kom over en annen sertifisert pipeblåser, og snaue 20 minutter over tida kom vi igang.

Første omgang var vi langtfra spillemessig underlegne, men det manglet mye på tenning og offensive bevegelser. Vi havner bakpå når en dødball blir slått inn i feltet, Loraas kommer på halvdistanse, og de får stusset kula over ham. Loraas holdt oss derimot i kampen da vi på merkelig vis slapp ballen gjennom til spissen deres. Det skulle likevel bli 2-0: vi gir bort ballen og de får en overtallssituasjon to mot en, og scorer med et godt plassert skudd fra 14 meter.

Vi burde derimot gått til pause med 1-2 da et godt opprullet angrep endte hos Stu på bakerste stolpe, men touchen var ikke på plass.

Etter hvilen nullstiller vi, hever oss mange hakk, og får kampen inn i vårt spor. Dessverre for oss valgte dommeren å ikke blåse da Remy ble klippa ned tidlig i omgangen - altså ingen straffe. Synd, for det ville vært en voldsom vitamininnsprøytning for resten av kampen.

Var tynne tropp ble ytterligere slanket da Aleks måtte ut med strekk i første, Stoffy til pause med sykdom, og da Remy i tillegg pådro seg en skade i nevnte straffesituasjon måtte vi spille den siste halvtimen med en mann mindre. Men selv om vi ikke skaper allverden selv, og mange bein var tunge, kjemper vi det vi kan, og har relativt god kontroll på dem defensivt, selv om de løper inn 3-0 mot slutten.

Gutta skal likevel ha ros for stå-på-viljen som vises utover i andre omgang. Arbeidsforholdene var tross alt ikke de enkleste uten mulighet for bytter. Med mer saft i beina mot slutten hadde det nok kunnet bli gode muligheter for comeback.

Loraas: Kjemperedning når de kom alene gjennom. Kommer for sent ut på 0-1-scoringa.

Nico: Presise avleveringer. Slitter litt med posisjoneringa.

Hansi: Kompromissløs og sterk i duellspillet. Har noen ukonsentrerte glipper.

Håkon: God med ball. Dirigerer forsvaret bra, men kan og bli litt heit i motgang.

Tyge: Vinner alt av dueller, og er villig til å ta offensive løp. Slikt blir det solobrus av. Har en tendens til å miste litt oversikt når han sideforskyver mot høyre.

Reymert: Dyktig til å involvere seg i spillet og se etter løsninger. Dessverre er det ikke alltid beina har dagen.

Knugge: Er alltid tilgjengelig i oppspillsfasen, og var blant de som løp mest i går. Kan dog variere litt oftere med pasninger framover i banen.

Stoffy: Spiller 45 min med sykdom, og er selvfølgelig hemmet av det. Er med i noen gode kombinasjoner.

Stu: Var blant de som løp mest i løpet av matchen, men var ikke helt venn med ballen.

Aleks: Spiller med strekk og må ut fem minutter før pause. Gode bevegelser i uvant rolle.

Remy: Ikke hans feil at han ikke får straffe etter et perfekt taimet løp inn i boksen. Kan søke bakrom oftere. Må ut med skade tidlig i andre.

Christer: Spiller halvannen omgang med skulderskade. Jobber steinhardt til fløyta går, men kan bli kaldere med ball.

Petters: Spiller halve første som back, og hele andre omgang på midten. Leser spillet og bryter flere ganger. Kan bidra mer offensivt.

2 kommentarer:

Titans sa...

Noen gule kort som skal noteres i denne kampen?

Greit at hver enkelt har kontroll og melder fra, slik at vi har orden med tanke på evt. karantener.

7 sa...

Ingen fra titans denne matchen tror jeg!