fredag 27. mai 2011

Nok en borteseier

Med et fortsatt skadeutsatt mannskap dro Titans-gjengen onsdag avgårde til Nesodden for å møte stedets lokale tredjelag. Med bare 12 mann tilgjengelig ble Lars Røttingsnes lånt inn fra juniorlaget, så vi stilte altså med to innbyttere i kveldssola på Berger kunstgress.

Vi får kampens første sjanse da Aleks blir spilt fri, men keeperen - som forøvrig ga oss et herlig gjensyn med Erik Thorstvedts keeperdrakt fra VM'94 fikk fistet kula over. Men et hjemmelag med balltempo, trøkk og presise oppspill tok raskt over omgangen.

Petters blir parkert av en kantspiller som for lengst hadde begynt å miste håret, men avslutninga fra spiss vinkel gikk via Loraas og i stanga, før den til slutt ble klarert.

Hjemmelaget fortsatte å slå presist i bakrom på raske spisser, men Håkon og Hansi fikk avklart i siste liten et par ganger. Like heldige var vi derimot ikke da Loraas fomler i feltarbeidet på en corner, og 0-1 er dermed et faktum. Halvveis ut i omgangen begynner vi å få kampen inn i vårt spor, og selv om vi ikke skaper mer enn halvsjanser går vi til pause med full tro på at kampen kan snus.

Og da vår inkonsekvente dommervenn setter igang andreomgangen tar vi fullstendig over. Ballen går fortere fra spiller til spiller, og på midten dominerer Lars og Remy mer for hvert minutt som går, og med Håkon og Stu på topp blir oppspillspunktene tydeligere. Vi får også etterhvert betalt for innsatsen. Håkon slår kula fra høyre mot venstre, og på bakerste kommer Reymert settende og får kranglet ballen over streken.

Vi fortsetter å male på, og Nesodden er samtidig markant tyngre i beina enn ved avspark. Skader gjorde at vi nok en gang ikke hadde innbyttere etter pause, men gutta jobbet det de var gode for og litt til.

Med rundt ti minutter igjen er Håkon nok en gang servitør når han finner Christer i boksen, som til øredøvende jubel hos fansen på tribunen sørget for at vi tok vår andre seier av like mange mulige på fremmed gress (bortematchen mot Rufus ble spilt på Ekeberg).

Slik startet vi (4-4-2): Loraas - Petters, Hansi, Håkon, Tyge - Christer, Lars, Stu, Reymert - Aleks, Daniel.
Innbyttere: Nico og Remy.

Loraas: Trygg i det meste han foretar seg, men slipper inn etter nok en tabbe i feltet.

Petters: Jobber utrettelig mot en rask kantspiller, og har flere brudd. Men er for upresis i avleveringene.

Hansi: Som alltid krigersk i duellene, men selger seg ved flere anledninger før pause. Mye bedre kontroll etter hvilen.

Håkon: Fikk solobrusen etter å ha bidratt med to målgivende og kanonspill.

Tyge: Sliter også litt med raske motspillere tidlig i kampen. Enorm i duellene som stopper etter pause.

Christer: Jobber som en helt, og helt blir han og når han blir matchvinner. Må bli tøffere i duellene.

Stu: Midtbane i første, spiss i andre. Vinner mye i lufta, og er involvert i mye når vi kjører i andre. Kan dog ha litt lavt balltempo.

Lars: Var blant de med størst lungekapasitet på banen, og ble bedre og bedre jo lengre vi kom. Litt slurvete til tider.

Reymert: Svak i første, men spilte seg voldsomt opp etter hvilen. Scorer mål, og hadde noen gode crossere.

Daniel: Gode bevegelser, taimer løpene sine godt. Spilte halvskadet og måtte ut til pause.

Aleks: Måtte også ut med skade tidlig. Viste seg fram med et tidlig skudd og noen flotte driblinger.

Nico: Gjør en del småfeil, men er alltid ekstremt innstilt på å jobbe dem inn igjen selv.

Remy: Kom inn på midten og var fantastisk med teknikk, overblikk, presise pasninger, taklingsstyrke og spilleforståelse.