fredag 19. august 2011

Arbeidsseier i sluttminuttene mot Hasleb

Da sletta regnet bort forrige uke ble matchen mot Fire Lys utsatt, og onsdag var det dermed klart for vår første kamp etter ferien. Oslo park- og idrettsvesen hadde dessverre sendt banemannskapene på ferie, og matchen mot Hasleb ble spilt på en halvmeter høyt gress ved Ekeberg skole.

Vi starta slik (4-4-2): Mattis (leiesoldat født 95, tidenes yngste Titans-spiller) - Petters, Ulrik, Jokke, Nico - Christer, Håkon, Stu, Aleks - Benjamin, Stoffy. Innbyttere: Reymert, Daniel, Hansi.

Som nevnt bød ikke forholdene opp til den festfotballen vi har blitt vant til å se når Titans entrer en fotballbane. Småspillet satt ikke, og det var umulig å føre ball over særlige avstander.

Uten å skape allverden var det likevel vi som hadde et lite grep om kampen, og Hasleb kom seg bare til nesten-sjanser. Petters måtte tidlig ut og til legevakta, etter at øyebrynet sprakk i en duell. Dermed ble Ulrik flytta ut på back, der han på kort tid fikk en motstander til å takle på seg to gule.

Med en mann mer på banen tar vi mer over, og har noen feite sjanser før pipeblås (som vi selv måtte sørge for, da dommern ikke hadde klokke). Nærmest var Reymert da han ble spilt alene gjennom, men ble stoppet av keeper.

Etter hvilen lar vi vår vante spillestil ligge i større grad, og prøver å angripe mer på kantene. Det resulterer etterhvert i et innlegg fra høyre fra Stoffy. Daniel taper duellen i feltet, men det gjør ingenting, ettersom forsvareren headet kula i eget nett. Vi er også uhyre nære da Stu legger et frispark fra snaue 25 i krysstang og ut.

Men derfra og ut burde det uansett vært plankekjøring mot en motstander med dårligere kondis enn oss, men få minutter etter scoringa spiller de seg fram på vår høyreside. En spiller forserer inn i feltet, går i bakken da Jokke takler, straffe, 1-1. Men det stoppet ikke der. Like etter fikk ballen sprette over forsvaret vårt, og en spiller i offside sørget for at snuoperasjonen var komplett.

Men Titans heter ikke Titans for ingenting, og i en situasjon der vi tidligere har lagt oss ned og tapt ble det iherdig kjemping i stedet. Med ti minutter igjen klinker Hansi til fra returrommet etter corner. En ball på vei utenfor treffer Daniel i magen, og finner veien til nettmaskene, 2-2.

Ulrik prøvde å ødelegge sluttspurten ved å pådra seg et tåpelig andre gulet ved å spille bort ballen etter at dommeren hadde blåst, men det klarte han ikke: et innkast i siste ordninære minutt gikk til Benjamin, som sendte videre til Stu, som fra ti meter dunka ballen opp i nettaket til 3-2.

Det ventede stormangrepet fra Hasleb gjorde oss aldri skikkelig svette, og vi kunne konstatere tre poeng på en svak dag. Men det skal tas i betraktning at det var høyt gress og samtidig vår første match etter sommeren. Mye er nok bedre i den utsatte Fire Lys-kampen, som går nå på søndag.

Vinner vi den er vi bare fem poeng bak serieleder Bjørndal. Skulle vi tape går Fire Lys forbi oss.