mandag 6. juni 2011

Pre-match: Hauketo - Titans, onsdag 08. juni, kl. 2015.

Etter å ha slått serieleder Nordstrand i forrige serierunde er vi helt klart med i toppen. Kun 3 poeng skiller 1. plass og oss som ligger på 4. Det gjenstår 3 kamper av vårsesongen, og det som er verdt å merke seg er at det er store muligheter for å ligge på toppen av divisjonen når sommerferien starter. De tre lagene som ligger over oss på tabellen har et vesentlig tøffere kampprogram, med flere innbyrdes kamper. Bjørndal møter både Nordstrand og Fire Lys, i tillegg til en vanskelig hjemmekamp mot gjerrige Nesodden. Nordstrand møter som sagt Bjørndal, men har også en tøff bortekamp mot Langhus 2, sistnevnte som nok er mye bedre enn hva årets resultater tilsier. Fire Lys spiller mot Bjørndal, Rufus og Nesodden, og 2 av disse kampene går på åker'n på Ekeberg, og der kan jo alt skje. Vi på vår side har møtt alle lagene over oss på tabellen, og avslutter vårsesongen med bortekamp mot Hauketo og 2 hjemmekamper mot henholdsvis Toten-Kam og Rufus. Her er det muligheter gutter!

Hauketo som er første motstander nå på onsdag, ligger for øyeblikket helt sist på tabellen. 0 poeng og 4-22 i målforskjell de 4 siste kampene sier sitt. Det trenger ikke å bety så altfor mye, med tanke på at vi har en helt egen evne til å legge oss på motstanderens nivå, enten det er bra eller dårlig. Det kreves fortsatt full fokus og innstilling hvis vi ønsker å dra med oss alle poengene. Det kan jo nevnes at vi fortsatt er laget i serien som har scoret færrest mål, og det burde være en tankevekker på at vi kanskje ikke er så gode som vi tror vi er. Men på vårt beste er det liten tvil om at kan slå hvem som helst, ja også Barcelona skulle fått problemer med et Titans i form... Det gjelder å bare spille vår type fotball, og tråkke til i duellene så tar vi denne matchen også.

Spillerstallen begynner å komme seg. En gledelig nyhet er at Ulrik sannsynligvis er tilbake fra Shanghai til denne matchen. Det styrker et allerede fantastisk forsvar, og her har Coach Gunders et luksusproblem med tanke på at Joachim også er tilbake for fullt. Ja da har faktisk Titans 4 stoppere som kunne spilt på mye høyere nivå enn 6. div. Eneste som mangler i forsvaret er Håvard som fortsatt er ute med skade. På midtbanen må vi klare oss uten Stoffy pga. karantene. 3 gule på 6 kamper er for mye Stoffy.:-p Framme i angrep er Remy tilbake i tillegg til at Daniel og Benjamin skal være klare for match. Dermed blir det spennende å se hvem som starter i vår nye faste 4-4-2 formasjon. Det er med andre ord en knallsterk Titans-tropp som stiller mot Hauketo nå på onsdag, og alt annet enn 3 poeng vil være en enorm skuffelse.

Vi møter kl. 1900 på hallen for felles avreise. Vi trenger biler, så om du kan kjøre er det fint om du sier fra til Stu slik at vi har kontroll på antall biler. Husk også trening i kveld kl. 2030. Forventer å se alle som skal spille på onsdag der...

Ingen kommentarer: