tirsdag 2. juni 2009

Arbeidsseier, tabelltopp og fornøyd Hansern


Oppstarten til dagens kamp begynte med at Hansern kom før Ulrik til banen og var sykt fornøyd med det, men alle kom før dommeren som visstnok hadde vært, i følge Haslumkilder, på fylla dagen før. Hvor er respekten for pinsen og de kristne verdier? Dermed startet vi 20 minutter for sent, men bedre sent enn aldri

Dagens Titans-tropp var av det gode slaget: Stu hadde returnert fra både fyllatur i Barca og familiestevne langt, langt unna. Knut Pirlo rakk akkurat kampen etter diverse hentinger – og Kurt Gattusso var tilbake i troppen. I tillegg hadde vi med oss en glimrende juniorkeeper for dagen, Nic(k)o, som var solid bakerst.

Kampen startet som sist kamp sluttet – vi holdt ballen i laget og lette etter åpninger. Første omgangen var preget av et tafatt angrep som ikke fant kombinasjonene og kantspillere som heller ikke helt fant seg til rette – men vi styrte kampen uten å skape de helt, helt store mulighetene. Et par skuddforsøk fra Papi K og Disco Stu ble notert fra sidelinja.

Andre omgangen startet litt friskere – vi fikk mer trykk på Haslums bakre firer, løftet oss høyere på banen takket være glimrende forsvarsspill, og skapte etter hvert flere sjanser. Undertegnede er litt usikker på tidspunktet, men omtrent halvveis i omgangen fikk Daniel en fin stikker, løp fra midtstopperen og dunket ballen i mål via keeper – en utrolig deilig og viktig scoring! Resten av kampen hadde vi grei kontroll takket være et, igjen, ekstremt bra forsvarspill – det gjør det også betryggende å være angriper når man vet at det er så utrolig solid og trygt bra der – STOR honnør til hele forsvarsrekka. Allikevel var dette en sliteseier, da det skulle vise seg å være vanskeligere å score enn å holde nullen. Haslum hadde vel én stor mulighet gjennom kampen og alt i alt var det fortjent at Titans dro fra Haslum kunst med tre poeng godt planta i sekken.

Men det er nå det blir viktig gutta – de tre neste kampene, som også er de tre siste før sommeren, er *Korsvoll (2.plass, á poeng med oss, men bak med dårligere målforskjell), Snarøya (4.plass, de sørget for Korsvoll første poengtap i dag) og MS (3.plass). De tre beste lagene er altså de resterende kampene.

Derfor er det viktig at vi holder spiriten oppe, har fokus under kamper og møter opp ALLE på trening, slik at vi får gode økter. Jeg hører rykter om at det snakkes om opprykk på sletta – de tre neste kampene avgjør mye.

Helt til slutt vil jeg igjen rose forsvaret som er grunnpilaren (det begrepet har jeg tatt fra studiene) i laget vårt – Titans er nå det laget med minst innslupne mål (7) i vår serie.


Ses på torsdag til en god treningsøkt!


Ciao Il Capitano, Don Luca

2 kommentarer:

pirlo sa...

brukte du paint på bildet? nysgjerrig på virkemidlene her.

ellers en fin tekst. gjerne grei mer ut om de kristne verdier siden du nevner dette i innledningen. kar;B

Admin sa...

paint rocks..