torsdag 19. mai 2011

Sterk seier på fremmed gress.

Titans har aldri vært et godt bortelag, og med en fuktig 17.mai-feiring i kroppen og et enda fuktigere vær, lå det ikke i kortene at dette skulle bli en 3-poenger. Allerede før avspark hadde Langhus-gutta satt en støkk i Titans-spillerne. Med en oppvarming i ekte Gestapo-stil og et trenerteam på 5 mann, innså vi at dette kom til å bli en tøff match.

Og en tøff match skulle det bli. Langhus åpnet best. De første 10 minuttene løp vi i mellom og Langhus trillet. De får en 100%-sjanse etter sløvt forsvarsspill, men vår sisteskanse, Loraas, redder mesterlig. Det virket som denne sjansen fikk oss til å våkne. Vi begynte å bli varme og skjønte at her må vi jobbe hardt for å vinne. Vi tok mer og mer over spillet, takket være god kollektiv jobbing. Etter 20-25 minutter scorer vi 1-0. Stu presser en noe stresset forsvarsspiller inne i 16-meteren og Daniel snapper opp ballen og kliner den i venstre hjørnet for keeper. Nå våkner Titans for alvor. Det er ikke lenge Langhus for holde på ballen før vi vinner den tilbake. Vi eier ballen, og med fine kombinasjoner skaper vi furore i forsvarsrekka til Langhus. Etter en halvtimes spill kommer Petters til en stor mulighet etter fantastisk veggspill på kanten. Uheldigvis for vår super-back, som sjeldent er på offensivt visitt, går ballen i nettveggen. Vi leder 1-0 til pause og flere av gutta har kommet til gode målsjanser. Vi går inn i garderoben med et veldig bredt smil og en fighter-innstilling vi tar med oss videre inn i 2.omgang.

2.omgang starter der den slapp. Vi fortsetter å presse høyt og samlet, noe som resulterer i sleivspark fra backene som blir plukket fort opp igjen av vår eminente forsvarsrekke. At dette var "dagen derpå" for mange av titans-gutta var ikke merkbart. Vi løper regelrett Langhus ned og gjør dem dårlige. 2-0 kommer etter flott angrepsspill. Benjamin dytter ballen videre til Daniel som igjen plasserer ballen utakbart for keeper i venstre hjørne. Vi triller ball og jager Langhus godt over hele banen helt til dommer blåser av kampen. Vi feirer som vi har vunnet cup-finalen og setter oss stive og søkk våte inn i bilene igjen på vei hjem til vakre Ekeberg.

Loraas: God kamp: Leverer en matchvinner-redning i første omgang og er solid god gjennom hele kampen. Klarer nesten å rote det til for seg selv med en mislykket skuddfinte i 2.omgang, men slipper unna med skrekken.

Petters: God kamp: Har god kontroll på kantspillerne til Langhus, og vinner mange gode returløp. Spiller seg også til en kjempesjanse i 1.omgang.

Hansi: Meget god kamp: Er luftens baron gjennom hele kampen. Glipper litt i markering på første målsjanse til Langhus, men vinner så og si alle duellene han er involvert i. Dagens solo(BB)

Håkon: God kamp: Samspillet mellom Håkon og Hansi var veldig bra. Håkon vinner mange dueller og har god kontroll på forsvarsrekken sin og motstanderens spisser.

Tyge: God kamp: Vinner mange dueller og bidrar litt offensivt. God kamp av Den Hvite Djevel!

Reymert: God kamp: Triller kula bra og kommer til en del skuddmuligheter.

Knut-Helge: Meget god kamp: Leverer en bra bønn og triller kula veldig bra. Vinner mange viktige dueller og dro noen finter som hadde gjort han til en youtube-hit, hadde Hansern stått klar med kamera!

Stoffy: God kamp: En av mange som lever bra idag. Vinner dueller og triller fint med Knut-Helge og Benjamin. Går ut med skade i 1.omgang, men kommer inn igjen i 2. like friskt.

Stu: God kamp: Kriger godt og kommer til mange innlegg. Presset forsvaret bra og stod bak 1-0 scoringen. Burde kanskje ha tegnet seg på scoringslisten etter et par muligheter.

Benjamin: God kamp: Skaper som vanlig mye furore for motstanderens forsvarsrekke. Jager bra offensivt og har en fin assist til Daniel på 2-0 scoringen.

Daniel: Meget god kamp: Jager veldig bra og står for begge scoringene idag. Veldig god match av Daniel!

Alex: God kamp: Kommer inn for Stoffy i 1.omgang og glir rett inn i spillet. Kriger godt og triller bra! Kommer som vanlig til en kjempesjanse, men denne gangen var dommern og offsidelinja som stoppet han. Kommer han noen sinne til å score? Vi venter i spenning...

Nikko: God kamp: Kommer inn for Petters på backen i 2. omgang. Har god kontroll på kanten til Langhus og bryter flere av deres angrep.

Hansern: Meget god kamp: Storkoser seg på sidelinja i regnværet. Gjør gode bytter og får en ekstremt vanskelig jobb med å kåre dagens BB. Han løser oppgaven bra og Hansi tar med seg sin 2!! solo på rad.

FANTASTISK kamp av gutta. Vi gleder oss til søndag. Da er det Bjørndal som står for tur. Kampen er kl 18.00 på Ekeberg Kunstgress. De vant sin kamp mot Rufus 2-0, så dette blir nok en tøff kamp. Oppmøte 17:00.