mandag 16. mai 2011

Pre-match: Langhus 2 - Titans, onsdag 18.05, kl. 2015

Førstkommende onsdag er det klart for 4. serierunde i årets 6. div. Titans fikk tilbake godfølelsen sist onsdag med 1-0 seier over Hasleb, men nå venter en tøffere match mot en av favorittene i avdelingen. Langhus 2 åpnet året med en meget sterk 8-3 seier mot Hauketo, men har spilt 1-1 i de 2 siste kampene. De er fortsatt ubeseiret, og med tanke på vår sesongstart er det liten tvil om at Langhus er favoritter i denne matchen. Norsk-Tippings odds på hele 4.20 for Titans-seier underbygger dette. Det passer oss bra siden vi spiller bedre mot god motstand.

Det må nevnes at med seier her er vi oppe på 2. plass i serien, det bør være motivasjon nok til å kjempe med nebb og klør på onsdag.

Av forfall er det ikke mye å melde. Joachim er fortsatt ute med skade. Remy er vel fortsatt ikke spilleklar. Ellers skal det være et sterkt Titans-lag som tar turen til Langhus.

Vi møter på hallen kl. 1900 for felles transport. Vi trenger biler, så kan du kjøre er det fint om du sier fra til vår kjære kaptein. Samme gjør du selvfølgelig hvis du ikke kan spille.

Let's get ready to rumble!!!

Ingen kommentarer: