onsdag 20. april 2011

En uke til seriestart...

Hei alle Titans-spillere.

Nå nærmer dagen seg, og vi teller kun 7 påskedager fram til seriestart. I den anledning er redaksjonen ute etter tips for utbedring av hjemmesida. Er det noe folk mener mangler som gjerne skulle vært med?

Når serien begynner er tanken å få på plass en skikkelig poengliga med mål og assists for hver enkelt. Det blir også en liste over gule/røde selvfølgelig. Så var tanken at alle spillere får en liten tilbakemelding etter hver kamp (som sist), men ønsker dere f. eks. at vi også skal ha en spillerbørs for alle kampene i sesongen?

Det har også kommet forslag om å ha en liste med hvem som er i stallen, med en profil med bilde/info på hver enkelt. Er i utgangspunktet ikke noe som er planlagt, men lar seg ordne hvis det er mange ønsker om det.

Hvis du har meninger om dette, eller har andre forslag på hva som kan være med på hjemmesida (evt. ikke bør være med) er det fint om du gir en tilbakemelding på mail eller i kommentarfeltet. Husk: Uten tilbakemeldinger blir det heller ingen utbedringer.:-p

Ser fram til å høre fra dere, og ellers ønsker vi alle en fortsatt god påske med forhåpentligvis like godt vær ut uka.

PS: Det kommer til å legges ut nye bilder av laget og på sida etter hvert. Både fra treningskampen mot Mercantile og evt. fra kamper senere i sesongen. Du må si fra hvis du ikke ønsker å bli lagt ut bilde av på hjemmesida. Gjelder både lagbilder og individuelle bilder.

1 kommentar:

Anonym sa...

fet side og bra skrevet! fortsett med kommentarer for hver spiller, tror det øker nivået kollektivt ;). Tror også en BB bemerkning kunne gjort seg.