tirsdag 26. april 2011

Pre-match: Rufus BK - Titans, onsdag 27.04, kl. 2025.

Rufus BK (trykk for hjemmeside) er laget vi skal slå i årets første seriekamp. De spilte i 5. divisjon i fjor, men endte på jumboplass med 4 poeng og -55 mål på 18 kamper. Ut i fra resultatene i treningskampene ser ikke laget ut til å ha forsterket seg nevneverdig og det er ingen tvil om at vi er store favoritter i dette oppgjøret. For å kunne kjempe om seiern i divisjonen bør vi plukke minst 7 poeng på de tre første kampene, og da er dette en kamp vi må vinne.

Laget har trent bra i vinter, og virker veldig klare for å sparke i gang sesongen. Desverre ser det ut til at sjefen i midtforsvaret Joachim ikke er spilleklar allikevel pga. skade. Dette svekker klart laget, men Håkon og Hansi (som sannsynligvis starter kampen som stoppere) gjorde en meget god jobb i siste treningskamp. Ellers klarte Loraas kunststykket å tråkke over på trening i går. Det meldes om at han har strukket leddbåndet i ankelen og går på krykker. Det medisinske støtteapparatet jobber på spreng for å keeperen klar, og har allerede kjøpt inn sprøyter med smertestillende ved behov. "Han spiller nok uansett", melder en ukjent kilde i klubben. Resten av stallen meldes å være 100% klare til match.

Av gode nyheter kan det meldes at Knut-Helge er tilbake i stallen etter kneskaden han pådro seg på slutten av sesongen i fjor. Han har trent bra i det siste, og er klar for å gjøre en jobb på midtbanen for Titans. Dette blir også debut-kampen for "Coach-Gunders" på sidelinja. Han ble hentet inn som hovedtrener i vinter, og har allerede satt sitt preg på spillestilen til Titans. Laget er blitt bedre organisert i alle ledd, og enda mer ballbesittende. Det blir spennende å se hvordan dette gir seg utslag på onsdag.

Oppmøte for spillere er kl. 1930 i hallen. Kampen starter kl. 2025 på Ekeberg kunstgress. Etter kampen blir det arrangert kveldsmat med Real Madrid - Barcelona på storskjerm i klubbstua. Hyggelig om alle kan delta på det.

Vi sees på onsdag gutter.

Ingen kommentarer: