tirsdag 18. august 2009

I gang igjen - med første plass i sikte


Svak start...
Etter å ha spilt oss ned fra førsteplassen like før sommeren med to fortjente tap mot MS og Høybråten Stovner, skulle Titans reise seg mot Vestre Aker som vi tapte mot tidlig i våres. Første offisielle kamp for Titans på KFUM Arena gikk ikke helt som forventet, på tross av mange sjanser og at vi trilla over Vestre Aker til 5 av spillerne deres hadde krampe. 1-0 til Titans etter en mesterkontring av oss med Stian, Benja og Christer i rollene. Desverre klarte vi ikke å demme opp for et godt innlegg fra motstanderen, og KFUM-legende Eivind Arnevåg måtte konstatere fra sidelinja at det ble 1-1. Kampen skulle vi vunnet, hadde det ikke vært for sjansesløseri på høyt nivå. Noe å jobbe med der. En annen sak var at litt for få hadde tenkt fotball den kvelden, så vi stilte med en 12-mannstropp som fort ble reduset til 11 mann etter at ankelen til Remy skiftet form til en tennisball etter 5 minutter.

...og da fikk Sagene svi for det

Nøyaktig en uke senere møtte vi Sagene på en heller svart plastikkbane på Bjølsen. Troppen var til å få ståpels av, her skulle vi hevne oss!
Kampen startet ikke helt som forventet for oss, noe det spesielle underlaget må ta litt skylden for. Ballen var seig, og det var vanskelig å spille rask fotball. Da bestemte Knugge seg for å ta ansvar med en deilig dupp av et skudd fra skrått hold i lengste kryss. Vi fortsatte videre med høyere tempo og angrep spesielt på venstre side ved debutant Kami. Samspillet med nevnte Kami og Benja kan bli viktig videre i sesongen. Sammen skapte de et mål Daniel fikk æren av å avslutte. Her med en uegositisk innblanding av Stu som kriger med Aas om en kasse øl ut fra forskjellige målkriterier. Daniel la på til 3-0, og vi hadde kampen vår hule hånd. Etterhvert slapp vi ned tempo og slapp inn Sagene mer i kampen. Det holdt seg til 3-0 ledelse til pause. Andre omgang var en heller kjedelig affære der vi ble med på den kjipe fotballen Sagene presterte. De fikk et heldig mål etter markeringssvikt i Titans bakre rekker, men det ble med det. 3-1 serier er absolutt godt med tanke på tabellen, men kanskje ikke det beste mot et lag vi slo 9-0 i våres. Et steg i riktig retning er det uansett, og bestemannsprisen deles mellom Knugge og Kami. Knugge for roen han ga laget når han ble byttet inn i andre omgang, og Kami for kreativiteten han tilførte på venstre side.

På skadefronten har vi Even og Remy. Nevnte Remy bør komme seg raskt på bena nå som Daniel har tatt over som toppscorer på Titans. Vi venter fortsatt på høstdebut for Kaveh og de to Østhassel brødrene, der den yngste fortsatt er klein etter en het partysommer og den eldste er på overtid som fadder på BI.

Neste mandag skal Bislett slite med den tynne Ekeberglufta, og vi skal nærme oss Korsvold som gikk på en smell mot OSI denne uka. 3 poeng spises raskt opp der...

Gid fra spillende manager

2 kommentarer:

Anonym sa...

ER SÅ SYYYKT VIKTIG NÅ GUTTA!! BARE SEIRE NÅ!

Anonym sa...

Jeg er glad i kfum, dere er så deilige gutter hele gjenge, håper dere vinner mot korsvold, klem fra hansemann. vinn for meg