tirsdag 12. mai 2009

Seier mot sløve sager...

Etter et elendig resultat borte mot Vestre Aker, som vi ikke gadd engang å skrive om her, skulle Sagene svi. Det hele startet enkelt og greit med at vi kjente litt på hvordan laget deres var, før Remy ble sendt igjennom bak forsvaret. 1-0, og da var standarden satt. Vi fulgte opp med en lignende scoring, før det vel var Daniel som fikk sitt første. Undertegnende husker ikke en gang hvordan målene kom, men det var mye bra spill hvertfall. Til pause var det 6-0, og det var absolutt over. Men istedet for å slappe av i andre, holdt vi spiriten oppe og turte å spille ball. Bosse fikk hele andre omgang på topp, og fikk etter et fantastisk angrep skapt av Stu og Knugge ballen på sølvfat. Det ble mål, og standarden var satt for "prima-bosse" ut kampen for å si det sånn. Litt Goran Pandev takter videre fra den kanten, men det er helt greit... Oppsummert ble det 9-0 og mange meget gode forsøk som kanskje litt vel ivrig ble ødelagt av dommeren. Remy var vel totalt sett den beste hos oss med sin fart, men Daniel hadde også en meget god kamp. Videre skal det sies at trioen med Stu, Knugge og Benjamin koste seg på midten, og det ble fort 5-6 luker i løpet av kampen på svimle Sagene spillere. Bak hadde vi god kontroll over hele linja, selv om vi der ble ved enkelte anledninger litt vel selvsikre der vi kunne valgt enkelte alternativer. De som ikke er nevnt fortjener uansett et stort klpp på skulderen for god innsats. Å følg opp med 3 mål etter 6-0 til pause er godt gjort, men kanskje enda bedre å klare å holde buret rent når vi egentlig hadde vunnet kampen 45 min. før slutt. Eneste skår i gleden må være pus-skjærholt som tråkket over under oppvarming, håper det raskt går over. Sagene var dårlige, men vi viste at vi er gode når vi tør å prøve spillet vårt. Det er viktig å ta med seg videre... Neste kamp er 18. mai, og da er skjelden formen helt på topp. Uansett bør vi gå til kampen med samme innstilling.