fredag 11. mai 2007

Uavgjort etter sterk opphenting

Det ble til slutt 5-5 etter hvert av lagene vant hver sin omgang 4-1. Vi spilte på tidenes korteste bane, og Rapid hadde utspill som nesten landet på vår sekstenmeter. Flo-pasningen lever tydeligvis fortsatt, noe vi slapp inn de alle fleste målene etter. Vi putta nok årets raskeste mål etter ca. halvt minutt ved Christian, men fikk deretter 4 drittmål imot. Quist i buret kunne ikke gjøre noe med målene. Vi kastet oss på den fotballen Rapid spilte i 1 omgang, det gjorde oss dårlige. I andre omgang satte vi opp tempoet og var flere hakk bedre enn Rapid. Quist var nå spiss, og han og Remy stod for iherdig jobbing som stresset Rapid. Plutselig var det 4-4 etter mål fra Quist, Remy og et selvmål av den fantastiske sorten. Det ble fort 5-4 til Rapid igjen, men Quist putta sitt andre til 5-5 igjen. Mange flere sjanser burde endt med scoring, men vi viste uansett en rå innsats og moral i andre omgang som fikk oss til å hente inn ledelsen. En lokal jury valgte å gi dagens bestemannspris til Quist som klarte seg greit i mål, og hadde en meget god kamp i angrepet.

Disse spilte: Hansa, Even, Quist, Christer, Christian, Nico, Remy, Stu, Moen, Petters, Kjetil, Øystein, Ulrik, Gunders
Mye rare resultater i serien vår. Det som er sikkert, er at den er meget åpen. Det liker vi...