tirsdag 15. mai 2007

Hele uka

Hei.
Trening i dag for de som vil. Møt kl 19.00 ved hallen. Jeg kommer ikke, men dere klarer dere nok selv.


På fredag er det kamp mot foreløpig jumbolag Asker 3 som har 3-22 i målforskjell. Tapte blant annet 1-2 mot Guttæne som vi slo 7-0. Til denne kampen vil Knugge og Erik gjøre si debut. Jeg er nok i Liseberg på den tiden med noen småbarn, så får ikke møtt til kamp. Uansett skal vi være nok til kamp. Dere får møte 19.30 ved hallen og gå bort til Ekeberg 23, også kjent som "BSK-banen" på andre siden av veien til Rødstua og rampen. Fra og med nå heter den Titans-banen. Som vanlig gi beskjed hvis dere ikke kan. Vet at det er 18. mai og kanskje noen er kleine, men kampen går sent og den må vinnes for at vi ikke skal hektes av i toppen. Dette er spillere som vi forventer at kommer:


1.Kjetil
2.Christer
3.Moen
4.Stu
5.Remy
6.Petters
7.Knugge
8.Øystein
9.Quist
10.Even
11.Hansa
12.Erik


13.Carl-Mannex
14.Hauge
15.Espen "Kurt"
16.Tyge


De 4 som er nevnt nedest er akkurat ferdig med russetiden, men det er viktig at dere stiller. Sikkert godt å komme i gang uansett.


Nico, Christian og Gunders er foreløpig ikke klare fordi det små problemer med betaling. De har ikke fått velsignelse fra Tande om å spille før dette er klart og derfor ikke i troppen ennå, men det kan endre seg hvis det fikses innen fredag. Uansett er det utrolig viktig at de ikke spiller før det er fikset, ellers kan de bli kastet ut fra laget og vi kan selv få lagstraff. Kontakt Hansern eller meg hvis dere lurer på hvorfor.

Ingen kommentarer: