tirsdag 22. mars 2011

Kampoppsettet er kommet!

Da har endelig kampoppsettet blitt lagt ut av Oslo fotballkrets. Som i fjor spiller vi kamper på onsdager. Vi starter sesongen den 27. april med bortekamp (på Ekeberg kunstgress...) mot Rufus FK, trykk for hjemmeside). De endte som jumbo sist sesong i 5. div med 4 poeng på 18 kamper og vi bør derfor ha en god mulighet til å starte sesongen med 3 poeng.

Vi spiller alle hjemmekampene på Ekeberg kunstgress, noe som passer bra siden vi vant alle våre 7 hjemmekamper der i fjor. Ut i fra det lille vi vet om årets motstandere må vi nok kunne se på oss selv som nokså store favoritter sammen med Langhus 2, og kanskje evt. Nordstrand 3. Målsetningen for i år blir uansett å ta det lille steget opp fra i fjor. Nemlig å være stabile gjennom hele sesongen og stå som kretsmestere på slutten av året.

Det anbefales nå å begynne med litt egentrening i tillegg til mandagstreningene. Dersom alle tar 1-2 løpeturer i løpet av uka fremover mot sesongstart vil vi være klare fra og med 1. kamp. Forrige sesong startet vi med 4 poeng på 3 matcher. I år bør vi ha 9 poeng etter samme antall matcher. Derfor håper ledelsen at spillerne tar ansvar og sørger for at formen er best mulig innen 27. april. Hvis man ikke klarer å motivere seg på egen hånd, er det mulig å avtale felles løpetrening i kommentarfeltet under.

Når det er sagt er det også bl.a. mulig å trene styrke i styrkerommet i hallen på mandager før trening. Dette er en kjempegod mulighet til å få litt styrke i kroppen før sesongen sparkes i gang, samtidig som at det er sosialt. Har vært mange Titans-spillere å se i styrkerommet de siste mandagene og det er godt å se...:-)

Ingen kommentarer: