torsdag 27. september 2007

Takk for i år...

Da var sesongen over, og sportslig sett ble det nok litt skuffende med en sjetteplass, men sosialt en kjempesesong som junior-laget og a-laget kan se langt etter. Vi har hatt oppturer og nedturer, men målet for laget neste sesong er å bli bedre sportslig (opprykk??) og administrativt (i form av penger og betalinger spesielt...).
Ut fra oppført statestikk er det noen som skiller seg ut. Dette kommer vi tilbake ved en senere anledning.
Nå er det å ordne opp med det vi skylder av penger og gjøre klart til neste sesong som gjelder. Men ikke minst skal vi ha en heidundrades avslutning i kåken til Hansern (såpas bør du stille opp med...). Dette vil jeg sende ut melding om.

Dere kan begynne med å sette av penger til lagkasse, som vi snart åpner. Alle spillere som var med å trene i hallen i vinter skal være med på betale inn slik at vi kan dekke kr. 4000 vi skylder for halleie (blir 300-400 kr per spiller).
I tillegg antar jeg at vi spytter inn opp mot kr. 1000 per spiller for neste sesong. Dette vil kun gå til halleie og eventuellt utsyr. En ting jeg har tenkt på, er at hvis dere kjenner til noen som kan sponse oss med noe vi vil ha bruk for (utstyr eller penger), hadde det vært fantastisk. Vi har lov til å tilby trykk på shorts av klubb og eventuelt gensere og annet, men IKKE drakter. Si fra hvis du kjenner til noen som er interessert. Vi tar imot alt med åpne armer.
For å redusere lagkontoinnskuddet per spiller kan vi også ha dugnader. Meld fra til meg om dette hvis dere vet om noe.
Dette vil dere også bli informert om i god tid i forhold til frister vi kommer til å sette.

Hvordan vi gjør det neste sesong, kommer vi tilbake til. Det vil bli noen kriterier som må oppfylles, der det viktigste vil være å trene regelmessig og å betale for seg til rett tid som alle andre.

Si fra hvis dere har noe på hjertet angående neste sesong eller ting vi må gjøre. Alle spillere skal kunne påvirke kriteriene vi skal ha for neste sesong, men vent ikke for lenge med å si ifra.

Treninger stopper opp fra og med nå. Jeg skal si fra når treningstid på kunstgresset er i orden og halleie er klart. Dere kan basere dere på trening i hallen på søndagskvelder og kunstgress på ettermiddagen i uka.

Lots of love from Ulrik

Ingen kommentarer: