mandag 27. august 2007

Nå gjelder det...

I følge noen av spillerne på laget, kan vi rykke opp dersom vi kommer på andreplass. Jeg har ikke sjekket det, men andreplassen er hvertfall ikke langt unna. Etter 12-1 seier mot Rapid (som vi fortjente å knuse etter kampen i våres) er vi 1 poeng bak andreplass. Men vi har Christianssand og Lommedalen rett bak oss, så veien fra suksess til å mislykkes er kort. Vi har alle de 4 beste lagene utenom oss igjen, og må vinne kanskje alle for å virkelig være sikre.

Når det gjelder gårsdagens kamp, legger kaptein Ulrik "Wannabe-Andresen" Rosted seg flat for litt vel ivrig munnbruk, men legger til at det kun var for å piske oss til størst mulig seier. Vi har 4 dårligere målforskjell enn Frelsesarmeen, og den kan bli avgjørende. Meget viktig med 11 plussmål i gårsdagens kamp med andre ord. Imponerende hattrick av Bosse var vel kampens store bombe.

Jeg kan ikke trening på torsdag, så enten må en hente ball hos meg, eller så fikser dere selv. Kamp på sletta mot Lommedalen kl. 18.45 på tordag. Sinnsykt viktig å vinne, da kan vi få en luke på dem og kanskje rykke opp til andre.

Ingen kommentarer: