fredag 15. juni 2007

"Football didn't mather at all..."


Dette var kampen der vi skulle ta 3 poeng for andre gang mot en av "de 3 store", og de 13 håpefulle som hadde møtt til kampstart var klare for å knuse gullhåpet til Christianssand. Vi startet i en typisk ballbesittende 4-5-1 der Moen skulle stå for det kreative på topp. Første halvtime var preget av voldsom ballbessittelse fra Titans' side. Vi viste at alle hadde trent egentrening med pasninger i det siste. Plutselig fikk en sørlending stå alene i feltet og smelle inn 1-0. Ufortjent mener mange. Vi fortsatte å trille ball, men kom ikke til de helt store sjansene. Til pause var det 1-0. Andre omgang startet med en heldig 2-0 scoring til Christianssand, men da svarte vi med rask redusering fra Jørgen. Problemet var at dette var en av våre få visitter innenfor deres mål. Så skjedde det noe helt spesielt. Quist fikk en grisetakling av en helt annen verden og var 2 meter opp i lufta før han brutalt landet med halsen på et bevisst utsatt sørlendingbein. Han lå livløs i lang tid og tankene gikk til Marc Viven Foe blandt gutta. Etter godt øvd førstehjelpsbehandling fra Titans, klarte vi det utrolige; å få liv i Quist igjen. Han ble applaudert av banen, men dette ville ikke Titans være med på. Vi lot Christianssand vinne kampen, siden vi skjønte at det var var verdt å ta liv for dem for disse 3 poengene. Ingen flere overfall og vår keeper Deas slapp inn 2 mål for å slukke blodtørsten til motstanderen. 4-1 tap ble sluttresultatet.
"Vi visste at Christianssand er et sleipt hjemmelag og at dette ville bli en hard match, men til gjengjeld vet vi at de suger på bortebane. Derfor ser vi frem til å møte dem på bane 23 til høsten", var Knugge sine ord etter kampslutt.
Hansern varslet at kjendisadvokat Arne Gunnar Aas er kontaktet for å få Christianssand dømt for overlagt drapsforsøk.
"Det er når det kommer til slike situasjoner at vi forstår at fotball ikke betyr alt her i verden", sa dagens krampemann, Erik Bergaldinho Solheim, om kampen og Quist-situasjonen.
Dagens opptur var comebacket til Kurt, som vil få mange kamper utover i sesongen. I tillegg vant Stu og Moen penger av den blodtørstige Nico fra Christianssand.

Titans gikk fra bane 25 med æren i behold og gleden om at de trolig vant førsteomgang på ballposession...

Ingen kommentarer: