søndag 6. mai 2007

Stortap på grunn av for få spillere


Vi hadde ingen sjans mot BI når vi kun klarte å stille med 8 spillere. Det ble 13(!)-0 tap, men heldigvis ingen bot. Takk til alle som møtte opp. Det må uansett ikke skje igjen. Det er greit at vi ikke har kommet godt nok i gang med å spre info om kamper, men derfor må dere ta en titt innom denne siden daglig i tilfelle vi har noen treninger og for å vite når kamper er. Prøv også å unngå at dere jobber de dagene vi har kamper, gjerne treninger også. Vi prøver å ha en fast trening i uka nå som gresset åpner 7 mai. Vær uansett flinke til å si fra i god tid (2-3 dager minst!!!) før vi har kamp hvis dere ikke kan stille. Da kan vi rekke å leie inn noen GH eller andre spillere. Send melding til Gunders 98480617, Hansern 92869714 eller Ulrik 47337138.

Torsdag blir neste kamp, og jeg regner med at alle stiller. Vi må møtes ved hallen slik at alle blir kjørt ut. Skriv i kommentarfeltet om du kan kjøre, evt. hvor mange som kan sitte på med deg.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Synd det med kampen på BI. Var selv på jobb, men fikk ikke sagt ifra (ødelagt mobil). Vet til en annen gang at det er viktig å si ifra ;o)
Jeg kjører på torsdag, og har med litt godvilje plass til 4 personer til.

Titans sa...

Veldig bra