onsdag 30. mai 2007

Spilleliste og kampoppmøte

Det er nå lagt ut Spilleliste. Den er endelig og ligger under 'Linker' til høyre.
Her prøver jeg å oppdatere treningsoppmøte, men de treningene jeg ikke har vært på har jeg ikke oversikt over. Si fra hvis du vet hvor mange du har vært på (av utetreninger).

Vi må begynne å ta hensyn til oppmøte, innsats og ferdigheter for når vi skal ta ut laget fremover siden vi er så mange. Alle skal få spille, men ikke like mye, og alle må stå over hver sin kamp. Sånn må det bli. Så møt opp, gjør ditt beste og bli bedre... Dette er det flere som har blitt enige om. Når det gjelder kampen på torsdag, sender jeg ut melding i løpet av dagen. Denne MÅ dere svare på, ellers er dere ikke med.

Det ligger nå en link til "Kampoppmøte" under "Linker" . Her står det hvem som som har spilt de forskjellige kampene og det er markert med RØDT dersom spilleren ikke ble tatt med pga. for mange spillere eller at de har sagt fra at han ikke kan. NB! Dette gjelder fra kampen mot Lommedalen, ikke før!
Eksempel er at Andreas ikke fikk bli med sist og at Hansa, Nico og Christian ikke er med mot Heming 2. På mandag er det Ulrik og Stu som står over siden de skal reise bort og har sagt fra. Da slipper de nevnte (Andreas, Stu, Chistian, Nico og Ulrik) å stå over før alle de andre i troppen har stått over. Det kan hende at vi må la så mange som 4-5 stå over per kamp siden vi er så mange, men da vil det stå på denne siden først. Si fra med sms til Ulrik om du ikke kan spille en kamp i god tid, så registreres dette med rødt i tabellen. Kommer du på kampdagen og krever at det skal registreres som din stå-over-kamp siden du ikke kan, er det uaktuelt. Skjønner?

1 kommentar:

Anonym sa...

Bøyer oss i støvet og tar av oss hatten - dette er et fenomenalt opplegg som er så rettferdig som mulig. Hyllest til Ull (med fler?), skylder kapteinen en øl - dette er ingen enkel skute å styre - bra jobba!:-)